ObliQue

 
 

Geen winkel

Drie ontwerpen zijn dit jaar in productie genomen. De modellen zijn op afspraak te bezichtigen. Hiervoor kunt u per mail of telefonisch een afspraak maken met de ontwerper Bob van Niekerk. Om een eerste indruk te krijgen van de ontwerpen van ObliQue kunt u de folder downloaden.


ObliQue beschikt nog niet over een vrij toegankelijke winkel of expositieruimte. In de vitrine te Lochem (Molenstraat 14a, 7241 AE)  worden enkele modellen achter glas getoond. Deze locatie is niet vrij toegankelijk.

Sigma 2

 


Specificaties

HXBXD: 60X33X33 cm

Uitvoering: massief eiken/beuken/esdoorn in doorlopende of gevingerlaste lamellen (voor uitleg zie afbeeldingen hiernaast)

Afwerking: olie of watergedragen lak. Indien gekozen wordt voor de variant zonder afwerking worden lijmresten verwijderd, oneffenheden weggeschuurd en de kanten licht afgerond

Prijzen Sigma 2

De prijs van de Sigma 2 (exclusief eventuele transportkosten) varieert van 199,00 tot 299,00 en is afhankelijk van de gekozen houtsoort en het afwerkingsniveau. In de download prijslijst vindt u de details.


Max 90 coffee table


Specificaties

HXLXD: 50X84X58 cm

Uitvoering: massief vuren/eiken/beuken/esdoorn in stroken of gevingerlaste lamellen

Afwerking: olie en watergedragen lak.

 

 Prijzen Max 90 coffee table

 De prijs van de Max 90 (exclusief eventuele transportkosten) varieert van 415,00 tot 595,00 en is afhankelijk van de gekozen houtsoort.


Py 40

 Specificaties

HXBXD: 60X46X33 cm

Uitvoering: massief eiken/beuken/esdoorn in stroken of gevingerlaste lamellen (voor uitleg zie afbeeldingen hiernaast)

Afwerking: olie of watergedragen lak. Indien gekozen wordt voor de variant zonder afwerking worden lijmresten verwijderd, oneffenheden weggeschuurd en de kanten licht afgerond

Prijzen Py 40

De prijs van de Py 40 ( exclusief eventuele transportkosten) varieert van 249,00 tot 349,00 en is afhankelijk van de gekozen houtsoort en het afwerkingsniveau. In de download prijslijst vindt u de details.

Werkwijze

De modellen worden uitgebracht in verschillende versies met een gedifferentieerde prijsstelling. De vermelde prijzen zijn “af werkplaats“, eventuele transportkosten zijn niet inbegrepen.

Om de activiteiten in de toekomst te kunnen voortzetten wordt gestreefd naar een kostendekkende bedrijfsvoering;

Per model / variant wordt in de prijslijst een indicatie gegeven van de arbeidstijd, die gemoeid is met de vervaardiging en de afwerking. De uren besteed aan ontwerp en ontwikkeling blijven buiten beschouwing. Hiermee wordt duidelijk hoe arbeidsintensief deze vorm van kleinschalige ambachtelijke productie is en hoe de prijs tot stand komt.

Ieder half jaar wordt een keuze gemaakt uit de ontwerpen van Bob van Niekerk en worden twee tot drie modellen in productie genomen. Door deze manier van werken is per periode een beperkt aantal modellen leverbaar en doorgaans is er sprake van een levertijd van enige weken.